Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Bild ξεμπροστιάζει Χρυσοχοϊδη: "Βρώμικη προεκλογική εκστρατεία με τη διαπόμπευση ιερόδουλων"!

ΟΧΙ OTI ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΘΕΜΙΤΑ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ !!! ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ,  ΟΠΩΣ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΑ BILD ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. 

"Αηδιαστικό: Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες" είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας.

Στο ρεπορτάζ που αναφέρεται στη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών οροθετικών ιερόδουλων, η εφημερίδα γράφει: "Τα πρόσωπά τους είναι κουρασμένα, φαίνονται άρρωστες. Από χτες όλη η Ελλάδα το ξέρει: Αυτές οι γυναίκες έχουν Aids!".

Ο δημοσιογράφος κάνει επίσης λόγο για "βρώμικη προεκλογική εκστρατεία" και διαπόμπευση των γυναικών μέσω των ΜΜΕ με ιθύνοντα το κράτος ενώ τονίζει πως επι σειρά ετών δεν είχε γίνει τίποτα στην Αθήνα για την παράνομη πορνεία.

Η εφημερίδα γράφει οτι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπερασπίστηκε την πράξη αυτή λέγοντας ότι η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών είναι νόμιμη, ώστε να ενημερωθούν οι άνδρες που έκαναν σεξ χωρίς προφύλαξη μαζί τους. "Γίνονται όλα αυτά προς άγραν ψήφων;" αναρωτιέται ο δημοσιογράφος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου