Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ - 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973 ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ




Κάθε χρόνο την ίδια μέρα γιορτάζεται η φαρσοκωμωδία του Πολυτεχνείου. Βαρύγδουπες δηλώσεις, ομιλίες και καταθέσεις στεφάνων. Η αριστερή προπαγάνδα οργιάζει αυτές τις ημέρες.
Η κακιά χούντα, η κακιά δεξιά που „σκότωσε “ την δημοκρατία, που φόνεψε φοιτητές στο Πολυτεχνείο.

Σήμερα το μυαλό μας γυρίζει 38 χρόνια πίσω και με καθαρό πλέον νού και διαύγεια προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Ο μύθος καταρίπτεται και η αλήθεια βγαίνει άπλετη στο φως.

Η κυβέρνηση του αείμνηστου Γεωργίου Παπαδόπουλου, που μετέβαλλε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, έφτιαξε υποδομές, ενίσχυσε τις αδύναμες τάξεις, ετοιμαζότανε να δημοκρατικοποιήσει το καθεστώς και αρνήθηκε την υποδούλωση μας στο αμερικανικό λόμπυ, οι αμερικανοεβραίοι κίνησαν την αδύναμη ομάδα των φοιτητών, σε αναταραχές για να ρίξουν τον Εθνάρχη.
Συνδετικός κρίκος στο σχέδιο αυτό, ο φιλόδοξος Ιωαννίδης.
Και έτσι ξεκίνησε το παραμύθι του Πολυτεχνείου.

Μιλούσαν για ψωμί και μας το στερούνε σήμερα, μιλούσαν για παιδεία και την διαλύουνε, οδηγώντας την νέα γεννια στην αμάθεια, μιλήσανε για ελευθερία και μας υποδουλώνουνε με τον ποιό αισχρό τρόπο στους προαιώνιους εχρθούς μας. 


Νεκρός?? Ουδείς. Το ψέμμα επί δεκαετίες σύννεφο. Σε αυτό φυσικά φρόντιζαν οι αριστερές παρατάξεις με την ένοχη σιωπή τον άλλων „προοδευτικών“. Δεκαετίες μέσα στο ψέμα. Θέλησαν να βρούνε ήρωες εκεί που δεν υπήρχανε.

Υποκινούμενοι από ξένα ανθελληνικά κέντρα ωθήσανε και προωθούν το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος, ανοίξανε κερκόπορτες για να διεισδύσουν οι εχθροί στην χώρα μας, μετατρέποντας τον ένδοξο ελληνικό λαό σε εξαθλιωμένους μοιρολάτρες και πιόνια των βαρβάρων, προωθόντας εβραίους στην εξουσία η εβραιπουλημένους.

Αυτήν την επέτειο γιορτάζουν σήμερα, οι προδότες του Πολυτεχνείου και τα τσιράκια τους!!!!!!

 ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου