Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

MEXΡΙ ΤΟ 2025 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ . ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ??

Tο δεύτερο Μνημόνιο, δηλαδή, θα διαρκέσει μεχρι το 2025. Δηλαδή μέχρι τότε η Γερμανία θέλει να αναλάβει τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας με μόνιμα κλιμάκια ελέγχου της Ε.Ε. ελεγχόμενα από αυτούς.

Πηγές της Κομισιόν και της Καγκελαρίας υπογραμμίζουν σε έντονο ύφος ότι το «σχέδιο για την Ελλάδα δεν σταματά το Σεπτέμβριο» με τη νέα δανειακή σύμβαση.

Γνωρίζουν καλά ότι στην ουσία, η Ε.Ε. πρέπει να περάσει κάποια στιγμή από το
Baker Plan στο Brady Plan. Πρόκειται για τα δύο σχέδια που εφαρμόστηκαν τη δεκαετία του ’80 για τη στήριξη των υπερχρεωμένων χωρών και κυρίως των κρατών της Λατινικής Αμερικής. Το πρώτο προέβλεπε τη στήριξη υπερχρεωμένων κρατών με νέο δανεισμό, ενώ το δεύτερο την αναδιάρθρωση του χρέους τους με τη συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών και τολμηρές μεταρρυθμίσεις.

Μετά το 2013 θα υπάρχει ο μόνιμος μηχανισμός γι’ αυτή τη δουλειά. Αργά ή γρήγορα ακόμη και οι πιο ισχυρές οικονομίες θα αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο απώλειας της αξιολόγησης τριπλού Α, αναφέρουν κοινξτικές πηγές στα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Οι βόρειοι εταίροι θα κληθούν, επομένως, να αναθεωρήσουν τη στρατηγική τους. Οι Γερμανοί θα είναι αυτοί που θα προτείνουν να περάσουμε στο Brady Plan, υιοθετώντας ουσιαστικά τους αδύναμους κρίκους και το χρέος τους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΡΑΜΑ» - ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ 2011 ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΑΓΩΓΗ, ΕΙΣΕΡΧΩΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΣΠΟΝΔΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΗΘΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΠΕΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου