Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΛΗΤΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ - ΜΕΛΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ.
ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
ΜΕ ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΑΓΡΟΙΚΟΥΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕΚΑΣΤΩΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΕ ΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.  ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου